Dränering

När du är i behov av dräneringsarbete i Göteborg så hoppas vi att du kontaktar oss. Vi börjar med att besöka dig för att gå igenom hur arbetsprocessen ser ut samt ge dig en offert för arbetet. I vår offert finns alla kostnader med och du behöver inte bekymra dig för några dolda avgifter eller obehagliga överraskningar. Alla hus måste ha ett effektivt dräneringssystem för annars kommer problem med fukt och mögel som ett brev på posten.

Vi erbjuder hjälp med dränering vid nybyggnation såväl som på gamla hus och givetvis inte bara runt vanliga husgrunder. Dräneringssystem måste inrättas vid flera olika typer av anläggningar: källare, torpargrund, krypgrund, betongplatta m.m.

Dränering kan genomföras när som helst under året, faktum är att vintern har vissa fördelar i jämförelse med andra årstider. Framför allt för att man om vintern enklare återställer trädgården efter avslutat arbete.

Mark & anläggning

Vi erbjuder även ett brett spann av andra marktjänster. Vi har gedigen erfarenhet av alla typer av markförberedande arbete inom bygg och anläggning och till vår hjälp har vi moderna kvalitetsmaskiner. När du ska bygga ett hus, anlägga en trädgård, gräva ut en pool eller förbereda en ny garageuppfart så behöver du hjälp från en professionell markentreprenör i Göteborg med tillgång till de rätta redskapen. Det finns inget inom mark och anläggning som vi inte åtar oss och alla projekt, stora som små, är lika välkomna.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!