Kvalitet & hållbarhet

Vi har erbjudit marktjänster i Göteborg i många år och har stor erfarenhet av allt från dränering till väganläggning och allt däremellan. Vi vill göra det lätt för dig att skapa förändring, förnya och förbättra och det gör vi genom att med kunskap och engagemang ta ansvar för ditt projekt från början till slut. När vi arbetar med dränering eller annat markarbete så gör vi det med fokus på kvalitet och hållbarhet, du kan vila tryggt i att du gör ett kvalitetsval när du anlitar oss.

Stor kapacitet

Som markentreprenör med många år i branschen har vi idag stor kapacitet att anta uppdrag av även stor magnitud. Vi ställer upp för alla som behöver proffshjälp med markarbete, även små projekt, men vi vill vara tydliga med att vi har förmåga att slutföra även projekt av stort omfång. Vår personalstab arbetar fokuserat och effektivt och till vår hjälp har vi alla de redskap och maskiner som behövs för att arbeta inom mark och anläggning.

Goda råd

Du är givetvis varmt välkommen att kontakta oss även bara för att få lite goda råd och vägledning. Vi hjälper dig gärna med allt från planering till ansökan om ROT-avdrag. Vi är en lyhörd firma som arbetar för att göra ditt hus och din tomt, samt andra områden i Göteborg, till en säker och stabil plats att vistas på.